lørdag den 30. maj 2009

Spørgsmål fra kunde - og svar...

Jeg har modtaget et spørgsmål pr mail fra en kunde. Se spørgsmål og svar her:


Hej Ole.
Vi har lagt hegnet i vores drivhus, men da det er temmelig meget for langt ligger der to slanger ved siden af hinanden på et langt stykke. Skal de to slanger holdes adskilt, eller sker der ikke noget ved at de rører hinanden? Det er lidt besværligt når jeg luger at skulle sikre at slangerne ikke rører hinanden nogen steder, men hvis det er vigtigt vil jeg selvfølgelig gøre det.


Venlig hilsen




Hej!

Nej der sker ikke noget ved, at slangerne rører ved hinanden nogen steder.

Hvis der er tæt kontakt, så slangerne permanent ligger presset tæt mod hinanden hele vejen over en strækning på flere meter, så kan det i princippet ske, at strømforsyningen skruer ned. Der er ikke noget problem ved, at slangerne ligger ved siden af hinanden og rører ved hinanden en række steder. Under lugning behøver du under ingen omstændigheder at gøre dig nogen bekymringer, hvis du efter lugning retter slangerne lidt til, da strømforsyningen så automatisk skruer op igen, hvis den skulle have skruet ned. Der er heller ingen grund til at overveje at slukke for hegnet under lugning.

Årsagen til, at det ikke er noget problem er, at de ledende gummispor har en vis elektrisk modstand, som gør at de ikke kan kortslutte, selv om de rører hinanden.

Håber svaret har fjernet din usikkerhed

Med venlig hilsen

Ole Tidemann, Slugvision

Ingen kommentarer:

Send en kommentar